Reddernes Udviklingssekretariat har fået ny hjemmeside, og vi har også besluttet at genoplive nyhedsbrevet. Hjemmesiden får et mere moderne design, der visuelt afspejler redderfagene. Nyhedsbrevet vil blive sendt ud med jævne nyhed, så du kan få relevante reddernyheder fra RUS. Du kan melde dig til nyhedsbrevet her.

Ønske fra medlemmer

Den medlemsundersøgelse, vi foretog i oktober måned viste, at en stor del af medlemmerne ønskede at få nyheder fra RUS i et nyhedsbrev. Undersøgelsen viste også, at en del af medlemmerne manglede kendskab til RUS’ arbejde, og vi kan se, at vores hjemmeside har haft et begrænset antal besøgende. Det vil vi gerne lave om på, og det er blandt andet derfor, vi har lanceret ny hjemmeside og genindført nyhedsbrevet.

I RUS arbejder vi for at sikre bedre forhold for alle landets reddere, og det er vigtigt for os, at redderne føler sig inddraget og lyttet til i den proces. Vi vil derfor bestræbe os på hele tiden via sociale medier, hjemmeside og nyhedsbrev at informere om de politiske dagsordener, vi kæmper for, referencegruppemøder, bestyrelsesmøder og meget mere.

Du kan være med til at gøre en forskel

I RUS er vi intet uden de medlemmer, vi repræsenterer. Ved at dele vores budskaber og nyheder på sociale medier og ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev kan du være med til at udbrede kendskabet til RUS og dermed til reddernes hverdag og udfordringer.