Dagene vil indeholde aktuelle faglige oplæg af høj kvalitet, belyst af både nationale og internationale oplægsholdere. Alle faggrupper med interesse for den akutte patient, både på og udenfor hospitalet, er velkomne.

Uddannelsesfonden trækker lod om deltagergebyr

Uddannelsesfonden har bevilget en økonomisk pulje til DEMC9, som vil blive fordelt ved lodtrækning, som fortages via samarbejde med Reddernes Udviklingssekretariat.

Reddere, ansat på en 3F-overenskomst i Falck og Response, kan derfor få betalt deltagergebyret ved at følge nedenstående procedure:

Hvis ikke du er mellem af 3F/CF fagforening, vil du blive opkrævet et administrationsgebyr på 500,00 kr., som skal indbetales inden deltagelse i lodtrækningen.

Ansøgningen skal sendes senest den 20. september 2021, hvorefter du vil modtage svar indenfor 5 dage.

Hvis du bliver tildelt en plads, er din tilmelding bindende.

For at være med i lodtrækningen, skal du sende en mail til dinfond@falck.dk med dit fulde navn, cpr.nr., e-mail, stilling og ansættelsessted, samt angivelse af hvilke dage du ønsker at deltage.

Hvis du bliver tildelt en plads, vil du i udgangen af uge 38 modtage en bekræftelse fra sekretariatet, med et link til registrering, hvor du også kan tilmelde/betale for konferencemiddag og booke hotel, såfremt du ønsker dette for egen regning.

Uddannelsesfonden yder ikke tilskud til transport, hotel, konferencemiddag forplejning eller løntab!

Læs mere om DEMC9 her.