AMU-kurset giver deltageren forudsætninger for at kunne udføre autohjælp på køretøjer med brændstoføkonomisk opbygning og med indbygget avanceret teknologi og sikkerhedsudstyr samt på køretøjer, der fremføres med hel eller delvis el-drift.
Som assistanceredder har du efter endt grunduddannelse mulighed for at specialisere dig yderligere. Her finder du dine muligheder for efteruddannelse ud over den lovpligte EU-efteruddannelse. Kompetencefonden
Bjærgning (10 dage)
Deltageren kan udføre bjærgningsarbejde med og vedligehold af hydraulisk drevne spil med en SWL på op til og med 15 tons og anvende det til rådighed værende bjærgningsudstyr.
Kranbasis (10 dage)
Grundlæggende uddannelse i betjening af mobile kraner med en løfteevne over 8 tonsmeter til og med 30 tonsmeter med integreret kranbasis. Krancertifikatuddannelse.
Farlig gods (3 dage)
Grundkurset omfatter uddannelse i transport af farligt gods i emballager (undtaget gods, hørende til klasse 1 og klasse 7) i henhold til ADR-konventionen, enten nationalt eller internationalt.
Autohjælp – ny teknologi (10 dage)
Autohjælp – ny teknologi avanceret (5 dage)
AMU-kurset giver deltageren forudsætninger for at kunne udføre autohjælp på køretøjer med avanceret teknologi, herunder transmissionssystemer, komfortsystemer og sikkerhedsudstyr.