Hvert andet år mødes omkring 600 akutspecialister – ambulancereddere, akutsygeplejersker og akutlæger – til Danish Emergency Medicin Conference. I 2023 sker det den 2. og 3. november, samme sted som DECM9 blev afholdt to år forinden.

Som noget nyt vil der i denne tiende udgave af DECM være Sim-Cup, hvor man i hold kæmper mod hinanden i forskellige simulerede scenarier. Alt kan ske – jordskælv, oversvømmelse you name it. Hvis I er klar til at teste jeres evner, udholdenhed  og nerver, så udfordr dine kolleger til at deltage som et team. Læs mere på www.demc.dk, hvor du også kan melde dig til.

Det får du ud af at deltage

Deltagerne i DECM10 har mulighed for at hente viden og inspiration fra de mere end 40 oplæg fordelt på omkring 30 sessioner. Desuden præsenteres en lang række aktører og specialleverandører inden for det akutte område herunder deres teknik og nyudviklede metoder.

DECM10 handler om udvikling, vidensdeling, læring og perspektiver på akutområdet. Det er en tværfaglig konference, der statuerer, at akutmedicin er kommet for at blive: Lægernes akutmedicinske speciale er etableret, sygeplejerskernes speciale er på vej, og ambulancepersonalet er blevet autoriseret. Det vidner om, at akutområdet er et helt centralt område i det danske sundhedssystem.

DEMC arrangeres i et bredt samarbejde mellem Dansk Selskab for Akutmedicin (DASEM), Reddernes Udviklingssekretariat (RUS) og Fagligt Selskab for Akutsygepleje (DAENA)