Lyt til podcasten Ligggende sygetransport

Du kan lytte til podcasten Liggende sygetransport, der hvor du plejer at høre podcast eller ved at trykke på dette link.

I podcasten møder du et fast panel, der består af Camilla Ellegaard, der er ST-instruktør i Region Hovedstaden, Fatih Kasap, der er ST-redder i Tårnby og Adam Arenbrandt, der er paramediciner i Roskilde.

Du kan nu lytte til et nyt afsnit om patienter med psykisk sygdom. Afsnittet varer cirka 20 minutter og tager udgangspunkt i en case, som Fatih kommer med, og som Camilla og Adam så kommer med faglige input til.

Patienter med psykisk sygdom

Redderne i den liggende sygetransport bliver kaldt ud til patienter med psykiske lidelser, så længe de ikke er behandlingskrævende. Redderne har ingen eller meget få oplysninger, når de bliver kaldt ud til patienter med psykiske lidelser, og hvis det er en planlagt tur, kan meget være ændret i patientens tilstand i den tid, der er gået, siden turen blev planlagt.

Med udgangspunkt i en case kommer panelet med faglige input til, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du kører med patienter med psykisk sygdom.

Du kan høre første afsnit på blandt andet Spotify og Apple podcast eller ved at trykke her.

Har du en ide til et emne

Det var Camilla, der fik ideen til podcasten, da Referencegruppe Liggende Sygetransport på et møde diskuterede, hvordan referencegruppen kan arbejde med faglig udvikling.

– Det har været både lærerigt og sjovt at være med til at lave podcasten, og jeg håber, at den vil blive taget godt imod, samt at ST-redderne vil komme med input til emner for kommende afsnit, siger Camilla.

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har en ide til et emne, som vi skal tage op i podcasten. Ligesom vi gerne vil høre, hvad du synes om podcasten. Så send os en mail til rus@3f.dk med din ide eller dine kommentarer.