Vi har i øjeblikket paramedicinere og ambulancebehandlere fra alle fem regioner med i referencegruppen, men vi kunne godt bruge en ekstra repræsentant fra både Region Hovedstaden og fra Region Sjælland. Kontakt os, hvis det kunne være noget for dig.

Nogle af medlemmerne af Referencegruppe Ambulance er tillidsrepræsentanter, andre er arbejdsmiljørepræsentanter, men langt fra alle har tillidsposter. Alle brænder dog for deres fag og vil gerne være med til at fremme den præhospitale udvikling. Referencegruppen arbejder med uddannelse, faglige udvikling, udbud og arbejdsmiljø.

HVAD ER EN REFERERENCEGRUPPE?

Referencegrupperne er et vigtigt fundament i sekretariatets arbejde. Referencegruppens sparring og input er med til at definere retningen for Reddernes Udviklingssekretariats arbejde. Referencegruppen mødes cirka fire gange årligt.

For at blive en del af Referencegruppe Ambulance kræver det, at du er aktivt fungerende i ambulancetjenesten. Du skal derudover være medlem af 3F og ansat under en 3F-overenskomst. Referencegruppen sammensættes så alle regioner er repræsenteret.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du ønsker at blive en del af Referencegruppe Ambulance, skal du sende en mail til Nina Bach Ludvigsen på nina.ludvigsen@3f.dk, hvor du kort skriver, hvorfor du ønsker at deltage, og hvor du arbejder.

Du kan også kontakte Nina på telefon 88 92 03 22, hvis du vil høre mere om, hvad det indebærer at være med i referencegruppen.