Når du kører siddende sygetransport, så har du mange løft og skub, samt mange ind- og udstigninger af bilen i løbet af en arbejdsdag, men sidder du korrekt, og løfter du rigtigt?

Kom til gratis oplæg om ergonomi på Falck Stationen i Hvidovre. Gå-hjem-mødet afholdes to gange torsdag den 25. november kl. 16-18 og torsdag den 2. december kl. 16-18.

Du vil blandt andet få viden om, hvordan du indstiller din bil bedst, hvordan du sidder mest korrekt og hvordan du bevæger dig mest hensigtsmæssigt. Alt sammen så du undgår unødvendige belastninger, når du har bilen som arbejdsplads.

Oplægget holdes af ergoterapeut Marie Merrild fra Evivo, der har mange års erfaring med rådgivning om ergonomi. Der vil både være oplæg, praktiske øvelser og tid til spørgsmål.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig til AMR Linda Firlings. Udover ergonomioplæg bydes der også på en sandwich og noget at drikke.

Praktisk information

Første gå-hjem-møde: Torsdag den 25. november 2021 kl. 16-18

Andet gå-hjem-møde: Torsdag den 2. december 2021 kl. 16-18

Sted: Falck Hvidovre, Avedøre Havnevej 35, 2650 Hvidovre

Pris: Gratis og der vil være sandwich samt lidt at drikke

Målgruppe: Medarbejderne i den siddende sygetransport

Tilmelding: Send en mail til AMR Linda Firlings, hvor du skriver, navn, email, og hvilken dag du ønsker at tilmeldes, senest en uge før gå-hjem-mødet.

Tilmeldingsfrist: Syv dage før gå-hjem-mødet, det vil sige henholdsvis den 18. november og den 25. november