En spørgeskemaundersøgelse, som Reddernes Udviklingssekretariat i disse dage sender ud til medlemmerne, skal sætte fokus på reddernes arbejdsmiljø.

Undersøgelsen skal gøre RUS klogere på, hvilke konkrete arbejdsmiljøområder der betyder noget i reddernes arbejdsliv. Spørgsmålene tager udgangspunkt i Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljøs undersøgelser om arbejdsliv og helbred. Undersøgelsen gælder både fysisk og psykisk arbejdsmiljø og dækker alle redderfagene.

Jo flere, der svarer på spørgeskemaet, jo bedre mulighed har vi for at få et samlet overblik over reddernes arbejdsmiljø. Baggrunden for at sætte fokus på arbejdsmiljø er, at mange reddere svarede, at arbejdsmiljø fyldte meget, da RUS sidste gang sendte en medlemsundersøgelse ud. Vi håber derfor, du vil besvare spørgeskemaet, når det bliver sendt til dig på mail. Alle besvarelser behandles anonymt og fortroligt.

Undersøgelsens resultater vil blive offentliggjort på RUS’ hjemmeside. Du kan sikre dig, at du ikke går glip af offentliggørelsen ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.