Reddernes Udviklingssekretsekretariat vil gerne undersøge reddernes arbejdsforhold under corona-epidemien. Vi håber derfor, at du vil besvare en række spørgsmål om blandt andet smitte, vaccination, værnemidler, sundhedsmyndighedernes retningslinjer og arbejdspres.

Hvem får tilsendt et spørgeskema?

Alle reddere, der har opgivet mailadresse eller telefonnummer til 3F, vil få en mail eller SMS med link til spørgeskemaet. Jo flere, der svarer på spørgeskemaet, des bedre mulighed har vi for at få et samlet overblik over redderens arbejdssituation under corona-epidemien.

Baggrunden for at sætte fokus på corona er, at mange reddere har henvendt sig til sekretariatet om øget arbejdspres, problemer med værnemidler, manglende adgang til vaccination mm.

Vi håber derfor, at du vil besvare spørgeskemaet, når det bliver sendt til dig på mail. Alle besvarelser behandles anonymt og fortroligt.

Du er meget velkommen til at sende en mail til rus@3f.dk, hvis du har nogle spørgsmål til undersøgelsen.

Gå ikke glip af resultaterne af undersøgelsen

Undersøgelsens resultater vil blive offentliggjort på vores hjemmeside. Du kan sikre dig, at du ikke går glip af undersøgelsens resultater ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev her.