Lyt til podcasten Ligggende sygetransport

Du kan lytte til podcasten Liggende sygetransport, der hvor du plejer at høre podcast eller ved at trykke på dette link.

Dette er det andet af to afsnit, der sætter fokus på arbejdsmiljøet for redderne i den liggende sygetransport. I dette afsnit taler panelet om konflikthåndtering, og det gør de med værktøjet dramatrekanten som omdrejningspunkt.

Konflikthåndtering

Dramatrekanten er en model udviklet af den amerikanske psykiater Stephen B. Karpman. Dramatrekanten kan bruges til at kortlægge konfliktfyldte relationer med udgangpsunkt i tre roller: Krænkeren, Offeret og Frelseren.

Panelet diskuterer, hvad de tre roller gør ved os, og kommer med bud på, hvordan man kommer ud af rollerne, hvis man sidder fast i konfliktfyldte arbejdsrelationer.

Panalet består af Jesper Knudsen, der bl.a. er uddannet psykoterapuet, og Camilla Ellegaard, der er ST-instruktør for Falck i Region Hovedstaden, mens Fatih Kasap, der er ST-redder i Falck på Station Tårnby, er din vært.

Lyt til det nye afsnit om konflikthåndtering allerede nu. Afsnittet varer cirka 20 minutter.

Podcasten er produceret af Munck Studios for Reddernes Udviklingssekretariat.

Du finder afsnittet på Spotify og Apple podcast ved at søge “Liggende sygetransport” eller ved at trykke her.

SKRIV TIL OS, HVIS DU HAR EN IDE TIL PODCASTEN

Dette er det foreløbigt sidste afsnit, som vi har optaget af podcasten Liggende Sygetransport. Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har en ide til et emne, som vi skal tage op i podcasten. Vi vil også meget gerne høre, hvad du synes om podcasten. Send os en mail til rus@3f.dk med din ide eller dine kommentarer.