Lyt til podcasten Ligggende sygetransport

Du kan lytte til podcasten Liggende sygetransport, der hvor du plejer at høre podcast eller ved at trykke på dette link.

Dette er det første af to afsnit, der sætter fokus på arbejdsmiljøet for redderne i den liggende sygetransport.  I dette afsnit taler panelet om mental sundhed, der er særligt fokus på de indre processer og tankemønstre og ikke på ydre vilkår.

Mental sundhed

Hvad kan man selv gøre for at sikre sin mentale sundhed? Som ST-redder kommer man i situationer og bliver udsat for hændelser, der kan påvirke ens mentale sundhed. Derfor har podcasten Liggende Sygetransport besøg af specialisten Jesper Knudsen, der er kognitiv psykoterapeut og har stor erfaring med at håndtere stressede og pressede situationer. Panelet består derudover af Camilla Ellegaard, der er ST-instruktør for Falck i Region Hovedstaden, mens Fatih Kasap, der er ST-redder i Falck på Station Tårnby, er din vært.

Du kan læse et længere interview med Jesper Knudsen på vores hjemmeside, hvis du vil vide mere om hans tilgang til, hvad du selv kan gøre for at forbedre din mental sundhed. Du finder interviewet her.

Lyt til det nye afsnit om mental sundhed allerede nu. Afsnittet varer cirka 20 minutter.

Podcasten er produceret af Munck Studios for Reddernes Udviklingssekretariat.

Du finder afsnittet på Spotify og Apple podcast ved at søge “Liggende sygetransport” eller ved at trykke her.

Skriv til os, hvis du har en ide til podcasten

Kontakt os, hvis du har en ide til et emne, som vi skal tage op i podcasten. Vi vil også meget gerne høre, hvad du synes om podcasten. Send os en mail til rus@3f.dk med din ide eller dine kommentarer.