Reddernes Udviklingssekretariat er på vej med en ny spændende podcast til og med redderne. De første tre afsnit handler om vendepunkter i reddernes arbejdsliv. De næste tre afsnit har faglig udvikling i den liggende sygetransport som omdrejningspunkt.

Afsnit 1-3: Vendepunkter

I de tre første afsnit kan du høre tre historier fra ambulancetjenesten. Ambulancereddere taler om vendepunkter i deres arbejdsliv. Fortællingerne handler om at gå ned med stress, om at ens arbejdsplads blive hjemtaget i forbindelse med de præhospitale udbud og om at blive udsat for vold fra en patient. De tre afsnit er produceret af journalisten Bille Sterll og bringes også på Fagbladet 3F’s podcast Arbejd, Arbejd. Første afsnit kommer mellem jul og nytår.

Afsnit 4-6: Faglig udvikling i den liggende sygetransport

I de følgende tre afsnit vil du kunne høre sygetransportredderen Camilla i samtale med sygetransportredderen Fatih og paramedicineren Peter. De vil tale om faglige spørgsmål, der optager redderne i den liggende sygetransport. Produktionen går i gang i det nye år, og den forventes udgivet i første kvartal af 2021.

Deltag og vind

Kom med dit bud på et navn til vores nye podcast. De tre bedste forslag får enten et gavekort på en værdi af 300 kr., en drybag med logo eller et stetoskop.

Send dit forslag i en mail til info-rus@3f.dk senest søndag den 3. januar eller skriv det som en kommentar på vores Facebook-opslag. Vinderne får direkte besked, og deres navne og forslag vil blive offentliggjort på 3frus.dk.