Stillingen er tidsbegrænset til seks måneder, hvor du vil være med til at afdække udviklingstendenser i de præhospitale udbud.

Reddernes Udviklingssekretariats fond er stiftet af 3F/CF med henblik på at sikre en fremtidssikret udvikling af det præhospital område, sygetransportområdet samt brand- og assistanceområderne. Reddernes Udviklingssekretariat er placeret i 3F Transportgruppen, og dit arbejde vil foregå i et lille sekretariat, hvor der er fokus på politisk interessevaretagelse, faglig udvikling og medlemsinvolvering.

Om jobbet:

Vi vil gerne have udarbejdet en grundig og nuanceret analyse af de præhospitale udbud, som både skal tage udgangspunkt i udbudsmateriale, rapporter på området og interviews med relevante aktører, og som skal munde ud i en rapport på 40-50 sider, samt en letforståelig pixi-udgave målrettet redderne. Analysen skal bl.a. indeholde:

  • Sammenligning på tværs af regioner: Hvilke tendenser er der i de regionale udbud, som det ses i det tilgængelige udbudsmateriale?
  • Sammenligning med tidligere år: Hvordan adskiller de igangværende udbud sig fra tidligere udbud?
  • Ambulancedriften: Hvilken betydning kan det få for ambulancedriften? Fremover vil ingen regioner have responstidsmodeller, er der andre organiseringsmodeller?
  • Ambulancepersonalet: Hvilke muligheder og udfordringer giver udbudsrunderne set fra ambulancepersonalets perspektiv fx i forhold til løn, arbejdsvilkår og faglig udvikling?
  • Udbudsprocessen: Hvordan ser udbudsprocessen ud i hver region? Hvornår kan man påvirke udbuddene?

Om dig:

Det er vigtigt, at du har lyst til at grave dig ned i et specifikt område, og at du har metodiske forudsætninger for at arbejde med de præhospitale udbud. Du kan have en samfundsvidenskabelig akademisk uddannelse, være journalist eller have en baggrund fra sundhedsområdet. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har gode analytiske evner, kan foretage systematisk researcharbejde og arbejde metodisk stringent
  • er god til at skrive og kan formidle kompliceret stof på en letforståelig måde
  • kan samarbejde, du tager initiativ og ansvar, og du følger dine opgaver til dørs
  • trives med selvstændigt arbejde og er opsøgende af natur.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har kendskab til udbud eller det præhospitale område.

Vi tilbyder:

3F tilbyder faglige udfordringer i et velfungerende samarbejde med kompetente kollegaer, hvor faglig personlig udvikling, arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt. Hos 3F bliver du ansat under overenskomst med bl.a. god løn og arbejdsgiverbetalt pension. 3F Forbundshuset er centralt beliggende i København – tæt ved Vesterport station.

Ansættelsen er en fuldtidsstilling i en tidsbegrænset periode på seks måneder, hvor du hovedsageligt arbejder hjemmefra. Der vil være enkelte møder i København og du vil selvfølgelig få sparring på opgaven.

For mere information om stillingen, kontakt sundhedspolitisk seniorkonsulent Nina Bach Ludvigsen på telefon 40 85 52 92 eller mail nina.ludvigsen@3f.dk.

Yderligere oplysninger om Reddernes Udviklingssekretariat kan findes på www.3frus.dk.

Ansøgning:

Vi går ind for mangfoldighed og opfordrer alle til at søge stillingen.

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”søg stillingen” senest mandag den 14. december 2020 kl. 12.00. Vi afholder løbende samtaler og ønsker tiltrædelse hurtigst muligt. Gerne 1. januar eller 1. februar 2021.

Søg stillingen

Hvis du vil vide mere om 3F som arbejdsplads eller om vores rekrutteringsforløb, kan du klikke her: https://www.3f.dk/om-3f/job-i-3f.

Fagligt Fælles Forbund, 3F, er med ca. 270.000 medlemmer Danmarks største fagforening. Vi leverer løsninger med udgangspunkt i medlemmernes hverdag. Vi sikrer medlemmerne uddannelse, godt arbejde med ordentlige løn- og arbejdsforhold – via aftaler med arbejdsgiverne og i dialog med politiske partier.

Vi er en interesseorganisation i rivende udvikling. Bæredygtige løsninger med fokus på innovation og kvalitet, samt værdiskabende medarbejdere med engagement og initiativkraft, er vores styrke. Læs mere om os på www.3f.dk.