Da vores hidtidige repræsentanter fra Region Syddanmark og Region Sjælland har skiftet arbejde, søger vi nu to nye medlemmer i referencegruppen: En ST-redder fra Region Syddanmark og en ST-redder fra Region Sjælland.

Vi har i øjeblikket ST-reddere fra Region Nordjylland, Region Midtjylland og Region Hovedstaden med i referencegruppen. Flere er tillidsrepræsentanter, en er ST-instruktør, men langt fra alle har tillidsposter. Alle brænder dog for deres fag og vil gerne være med til at fremme den faglige udvikling i den liggende sygetransport.

HVAD ER EN REFERERENCEGRUPPE?

Referencegrupperne er et vigtigt fundament i sekretariats arbejde. Referencegruppen arbejder med uddannelse, faglige udvikling, udbud og arbejdsmiljø. Referencegruppens sparring og input er med til at definere retningen for Reddernes Udviklingssekretariats arbejde. Referencegruppen mødes cirka fire gange årligt.

For at blive en del af Referencegruppe Ambulance kræver det, at du er aktivt fungerende i den liggende sygetransport. Du skal derudover være medlem af 3F og ansat under en 3F-overenskomst. Referencegruppen sammensættes så alle regioner er repræsenteret.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du ønsker at blive en del af Referencegruppe Liggende Sygetransport, skal du sende en mail til Nina Bach Ludvigsen på nina.ludvigsen@3f.dk, hvor du kort skriver, hvorfor du ønsker at deltage, og hvor du arbejder.

Du kan også kontakte Nina på telefon 88 92 03 22, hvis du vil høre mere om, hvad det indebærer at være med i referencegruppen.